fredag den 14. november 2014

Trangen til at komme UD!

Det ene af de to sheltere i Fladbro skoven, lige uden for Randers



Nu har det efterhånden været efterår noget tid, og hold nu k*** hvor har det været trist og ærgerligt vejr. Ikke ligefrem det der indbyder til friluftslivet… Jo selvfølgelig kan man tage afsted, men kræver ligesom lidt mere… Samtidig med det, har jeg haft så ufatteligt travlt med masser af arbejde og andre "praktiske" gøremål!

Heldigvis har jeg haft tid til at planlægge en december-tur. Turen går til shelteret ved Moesgaard Strand. Turen er lagt på Facebook og indtil videre er vi ca. 6 der tager afsted på jule-december-shelter-hyggetur :) Planen er at vi skal julehygge med risengrød, måske stegt and, nisseøl, ris ala mante og glögg. Drømmen er at vågne til synet af et snevhidt landskab med fnuggende stille dalende, meeeen det er ren ønske-tænkning :)

Turen bliver også første rigtige test af min nye vintersovepose, "Nordisk Bering -3". Bliver spændende at se hvordan den performer. Købte den på super-bud ved Campz med 51% rabat. Resten af overnatningssystemet kommer til at bestå af Expeed SynMat 7M og Helsport 3 pers telt. Tungt men godt med plads :)

Har du lyst til at komme med?
- du er velkommen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar