søndag den 7. december 2014

Jule-sheltertur ved Moesgaard

Lørdag eftermiddag var vi nogle stykker der havde aftalt at mødes til lidt julehygge ved shelteret ved Moesgaard Strand. Vi fik pakket bilen og kørte mod Aarhus, vejret var fantastisk, sol, skyfrit og en temperatur på lige omkring 6 grader. Havde drømt om at vågne op til en idylisk sneklædt landskab, det blev desværre ikke denne gang.

Da vi nåede frem var de fleste allerede kommet, en af deltagerne havde været der tidligt og havde gjort en masse brænde klart og folk var allerede ved at lave bål. Ting blev pakket ud, telte slået op mv. så vi alle var klar til aftens "fest-måltid" :)




Det blev hurtigt mørkt, og månen stod flot og klart, vi blev alle enige om at vi hellere lige måtte tage en lille aftentur ned til stranden inden vi skulle spise. Pandelampen var praktisk talt ikke nødvendig, månelyset var nok til at kaste skygger.



Alle havde hver deres aftensmad med og her stod den på grillet andebryst, med pandestegte kartofler i lidt salt og rosmarin og med hjemmelavet rødkålsalat. Super lækkert! Vi sad længe ved bålet og nød varmen og de afstressende flammer...



Vi havde hver i sær lidt godt med til "aftenskaffen" folk fandt frem og der blev byttet på kryds og kværs; whiskey, ris ala mande, glögg, nisseøl, æbleskiver, kiks og jule-småkager. Ingen fare for vi gik sultne i seng ;)



Temperaturen faldt lidt i løbet af aftenen, og vi nåede faktisk under 0 grader, der var frost på teltet da vi skulle i seng.



Det var en dejlig frisk nat, og kunne endnu engang ikke have undværet min Wool Buff :)



Ved 8-tiden kom folk ud af poserne, desværre småregnede det og havde gjort det længe. Der blev spist morgenmad, drukken kaffe, lavet pandekager og pakket sammen. Stille og roligt, og da vi alle var færdige og klar, gik de fleste af os en god lang tur i skoven inden vi trillede hjem ad.



Tak for en god og super hyggelig tur, til jer der var med. Tåler absolut gentagelse næste år :) (forhåbentlig med sne)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar